EVENIMENTE VIITOARE

Directia 5

Infiintata in anul 1991 la Bucuresti, formatia Directia 5 a lansat la doar un an de la aparitie albumul "La vulturul de mare cu pestele in ghiare". In anul 1993, trupa prezinta un nou album, "Seductie", iar un an mai tarziu lanseaza materialul discografic "Pantofi de lac". Printre piesele lansate in primii ani de directia 5 s-au regasit "Seductie", "In Di Anka" si "Pakistan".

 

In anul 1998, dupa o pauza de patru ani, Directia 5 revine cu piesa "Altul mai bun", iar un an mai tarziu prezinta albumul "Superstar".

 

Directia 5 se claseaza pe podium la Festivalul Mamaia cu piesa "Daca ai sti"

 

Urmeaza, in anul 2000, materialul discografic "Cantece noi cu Directia 5", iar in acelasi an se claseaza pe locul al treilea la Festivalul Mamaia cu melodia "Daca ai sti". Pe 14 februarie 2002 are loc concertul “Primul meu sarut”, la Sala Palatului din Bucuresti, in prezenta a 4000 de fani. In 2006, Directia 5 aduce 2 variante live pentru “Satisfactie”, dintre care una pe DVD.

 

Tot in 2006, Directia 5 lanseaza “Ambiental”, iar in 2007 ne aduc “Impresii personale”. A urmat in 2008 “Ambiental cosmic” si “Aniversare”. Multe emotii si un material discografic numit “Emotie”, in 2009, printre zeci de concerte si evenimente. In 2010, Directia 5 lanseaza o super “Declaratie de dragoste”, un nou material discografic plin de succes. In acelasi mood, Directia 5 surprinde si prin albumul “Romantic”. In 2011, trupa lanseaza albumul “Clasic” si castiga premiul pentru "Cel mai bun album rock" la Premiile Industriei Muzicale Romanesti.

 

Dupa 26 de ani de prezenta pe scena muzicala din Romania, Directia 5 continua sa se reinventeze cu fiecare album

 

In 2012, Directia 5 lanseaza “Electric Love Story”, iar in 2013, un nou material discografic “Zambetul face minuni”. In 2014, colaboreaza cu frumoasa Lidia Buble pentru single-ul si videoclipul “Forever love”. In 2015, band-ul colaboreaza cu o alta prezenta feminina. Lanseaza alaturi de Alina Crisan (ex Asia) single-ul si videoclipul “Te iubesc”, ce da si titlul unui mega-concert ce are loc in toamna aceluiasi an la Sala Palatului.

 

Cu fiecare piesa lansata, cu fiecare concert sau aparitie TV, Directia 5 isi consolideaza statutul de una dintre cele mai indragite trupe pop-rock din Romania. In cei 26 de ani, Directia 5 a lansat peste 20 de albume si zeci de piese, singuri sau alaturi de nume de referinta din muzica romaneasca – Andreea Banica, Loredana Groza, DJ Pjantom, Paula Seling si multi altii.

 

Best of Directia 5

Cele mai indragite piese Directia 5 au fost vizualizate de milioane de ori pe canalul oficial de Youtube al formatiei si printre acestea se numara:

  • O fata ca ea
  • Forever Love (feat Lidia Buble)
  • Plin de furtuni
  • Ai un loc
  • Te iubesc (feat Alinka)
  • Iti multumesc
  • Anii (feat Alinka)
  • Ce mai faci
  • Inima mea e topita de a ta
  • First day of spring
© Copyright Directia5Official 2021. Toate drepturile rezervate.